Linda 45 clubkampioen jeugdgeiten

Tijdens onze najaarsvergadering werden de clubkampioenen van Noord-Nederland weer bekend gemaakt. Hier kwam onze stal bij de jeugdgeiten wel heel goed naar voren. Onze drie jeugdgeiten eindigden op de derde, tweede en zelfs eerste plaats. Showgirl behaalde de derde plaats met een 1B, 1A en 1A en reserve kampioen. Linda 44 deed er een schepje bovenop en die pakte maar liefst drie keer een 1A en daarbij twee keer reserve kampioen. Maar baas boven baas werd Linda 45 die ook drie 1A’s er tegenover zette en daarbij twee kampioenschappen. Een lust in het hok om zulke mooie jeugdgeiten te hebben en deze mogen hopelijk nog lang bij ons blijven.

Linda45club
Linda 45 vd Kuzemer-clubkampioen

Mijn moeder kreeg de oorkonde voor haar geit en na de felicitaties zei ze nog (heel lief), maar de eer is voor Hilko, die heeft ze er voor gezet. Ja, dat is dan wel waar, maar wat super dat we deze hobby op deze manier nog samen kunnen doen en ook Jeanette geniet er thuis volop van. En nu woon ik/wij hier weer en verzorgen wij de geiten en alles. Maar wat was ik blij toen mijn ouders dit huis kochten, dat we toch samen met de geitjes doorgingen en van 2007 tot zomer 2015 heeft mijn moeder de geiten helemaal in haar eentje verzorgd en ging de fokkerij gewoon door en stonden ze er ook altijd super voor! En daardoor hebben we nog beiden onze oude moederlijnen kunnen bewaren.

Bedankt Mem!

Hieronder mijn trotse moeder die de oorkonde van voorzitter Fokko Trip in ontvangst mocht nemen en ik heb de eer dat ik dagelijks naar zo’n mooie geit mag kijken 🙂

oorkondeMemLinda45

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven