Recente reacties

Het keuringsseizoen gaat nu echt beginnen

Aankomende zaterdag is de aftrap van het echte keuringsseizoen te Jesseren. Hier mag ik heen om te keuren en ook meteen de nieuwe fokbok Joshua v.d. Wolfhaag mee terug te nemen. Joshua wordt zelf niet ter keuring aangeboden en dat is wel zo netjes. Kan ik ook gewoon rustig door keuren. Heenreis ook nog een vrachtje, want er zijn wat Friezen die handel doen met Belgen en dan mag een Groninger het transportbedrijf zijn ­čÖé

Vervolgens dan de week er op Buitenpost en een week later de Openshow van Leusden. Zo is er geen keuring en zo zit je er dan weer midden in.

Qua aantal geiten heb we de keuzes nu al gemaakt. Er blijven 6 volwassen geiten; Linda 24 en Linda 26 v.d. Kuzemer, Jaklien v.d. Vossenpoel, Liana, Junica en Maram van Carpe Diem.
Van de lammetjes mogen er 6 van de 8 blijven en mijn moeder en ik hebben nu allebei eentje verkocht. Geen slechte score dan toch?

Het jongste lammetje, Linda 32 van mijn moeder, krijg ik al meer plezier aan en laatst even de rug er uit geknipt en paar (wazige) foto’s gemaakt (voor het schetsen gedaan, en klopt, is dan veel handiger om rustig te schetsen). Fraai type vind ik en een zeer mooie koebonte kleur en met die camel(maan?)vlek echt prachtig.

linda32links

Linda 32 links

linda32rechts

Linda 32 rechts

Geef een reactie

  

  

  

Categorieën

Archieven

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.