Recente reacties

Joshelyn eindelijk echt rits

Vandaag was dan Joshelyn echt eens goed rits, had al paar keer gedacht dat ze rits was en de bok ook, maar echt stil staan deed ze nooit goed, wel altijd wat kwispelen en het bokje was haar zo al paar keer te snel af ­čÖé (dus ze was al wel vaker gedekt of was het meer verkracht?).
Maar vandaag was/is ze dan eindelijk wel echt rits en ben ik hier zeker blij mee, wilde haar al laten scannen, maar wist het eigenlijk wel dat ze nog niet dragend was. Gelukkig nu goed gedekt en de bok hier nog even 3 weken houden en dan ben ik mooi ruim voor de kerst bok vrij (hopelijk, zal nog even met de eigenaar overleggen…).
Qua combinatie niet de meest favoriete combinatie van halfbroer x halfzus, want ze is gedekt door N’Schiere v.d. Kikkert en dat is dus ook een Joshua v.d. Wolfhaag, voor de rest is het zo goed als niet verwant en we zullen zien.

Heb laatst ook Marieke van Carpe Diem naar het nieuwe hok van Dennis ten Hoff gebracht en Marieke had zelfs de eer om als eerste geit in het hok te treden, waarna we vervolgens de rest er ook ingezet hebben. Een prachtig hok en een super enthousiaste kerel en paar leuke geiten met hele mooie afstamming, nu maar hopen op wat geitjes voor hem volgend jaar en dan kan zijn fokkerij nu echt beginnen.

Geef een reactie

  

  

  

Categorieën

Archieven

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.