Recente reacties

Geen nieuws, goed nieuws!?

Sorry, even geen nieuws van mij, maar ik kan u wel zeggen dat ik heel heel heel druk voor de geiten bezig ben… ja, dat noemen ze dan hobby, maar is toch echt een manier van leven!
Om een tipje van de sluier op te lichten, ik heb een bod op mijn huis en natuurlijk te laag, maar het gaat er om, wat moet je bijbetalen om dat huis weer te kopen waar je dan weer wilt wonen en dan te bedenken dat je alleen voor de geiten gaat verhuizen! Ik kan u verzekeren, dat is een heel gepuzzel en zijn allemaal cirkels waar je in terecht komt. Nu maar kijken of wij de cirkel ook echt rond kunnen krijgen.

Hoop u binnenkort meer te kunnen vertellen en we zullen zien.
Zoals ze bij ons dan op het werk zeggen… niet dood laten maken door een blije mus! ­čÖé

Oja, afgelopen zaterdag met het mooie voorjaarszonnetje de geitenhokken uitgemest en ik liep toen even met Isa 5 v.d. Kuzemer en wat showt die toch gemakkelijk en wat begint die er ook mooi in te groeien. Dat zei ik tegen mijn moeder en weet je het antwoord? Dan moet je die ook maar hebben… het is soms ook echt een schat en toch leuk een hobby zo samen met je ouder(s) te hebben!

3 reacties aanGeen nieuws, goed nieuws!?

 • Albert

  Komt allemaal goed Hilko je hoort het vroeg genoeg.

  gr Albert

 • Albert

  Hey Hilko
  Altijd doen met Isa 5 dat is een beste geit en kun je nog veel plezier aan beleven. Als je hem teminste gewoon thuis laat en niet meeneemt naar de keuring. Ahah.
  Als de lammeren er zijn komen wij weer langs.

  Gr uut de Valthermond

  • Hilko

   Hoi Albert,

   Daarom dacht ik ook meteen hier op papier zetten. Mijn moeder leest dit af en toe ook en ze krijgt hier nog spijt van (nee hoor, ze glimlacht dan vol trots).
   Ik hoop zelfs uit deze combinatie een mooie bok te fokken. Heb al wat bokkennamen in gedachten voor dit jaar en dat zijn; Pablo, Paulo en Paco (lijkt weer lekker veel op elkaar en dus later mooi verwarrend, maar als er 1 goed bokje dit jaar geboren wordt, ben ik al super blij). Dus andere fokkers, deze namen zijn bij deze gereserveerd en zijn alleen voor de zonen van Pedro :-).

   Jullie zijn altijd welkom! (wel waarschuwen van te voren, want mijn moeder heeft niet altijd genoeg sapjes op voorraad).

   Gr. Hilko

Geef een reactie

  

  

  

Categorieën

Archieven

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.