Recente reacties

25 jaar lid van Noord-Nederland

Gisteravond hadden we onze najaarsvergadering van Noord-Nederland en daar ben ik gehuldigd voor mijn 25 jaar lidmaatschap. Fokko Trip heeft me uitbundig toegesproken en hij vertelde over het ouderlijke huis. Dat is niet helemaal waar, in 1997 ben ik hier ook begonnen en mijn ouders hebben hier samen gewoond en helaas mijn vader maar 5 maanden, maar door alle verbouwingen voelt het weer aan als een complete nieuwe start of een soort come-back (ja, van plaats en vooral met de hobby). Nu kan ik samen met Jeanette echt genieten van het mooie huis en het nieuwe geitenhok en de geitenhobby met alle leuke aspecten.

Hier paar foto’s van de huldiging en het super mooie tegeltje die weer gemaakt is door Menke Land, bedankt beiden en het tegeltje zal een mooie plaats krijgen. Wat een kunst hoe Menke dat even op een kaal tegeltje zet.

huldiging25

Huldiging 25 jaar lid

tegel25

Tegeltje 25 jaar lidmaatschap

 

2 reacties aan25 jaar lid van Noord-Nederland

Geef een reactie

  

  

  

Categorieën

Archieven

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.