Traag nieuws

Ja, nieuws is altijd al achterhaald op het moment dat je het verteld toch?
Maar als je site ook nog eens traag is, dan duurt het nog langer en is het zeker oud nieuws :-).

Dat mijn site traag is, heb ik al uitstaan bij de Webhostbeheerder en ik hoop dat het aan hun kant ligt.
Dat ik niet altijd even snel met het nieuws ben, is omdat de dagen echt voorbij vliegen en het ook druk had met andere hobby’s.

Afgelopen week heeft Lissa 50 of the White Cottage van Felano van Carpe Diem ons (maar vooral mijn moeder) verblijdt met twee prachtige geitlammetjes. Zit eigenlijk best veel verschil in, maar vind ze allebei op hun eigen manier enorm charmant en zeer leuk om te zien. Vooral de kleinste van de twee is zo enorm dapper en attent. We zullen zien hoe dit weer gaat uitgroeien en misschien is dit stelletje ook nog wel ‘lest best’? Bij de geboorte, en nu in de eerste week, lijken ze zeker niet minder dan vorig jaar Isa van de Kuzemer, die nu jeugdgeit is en die lijkt alleen maar mooier en beter te worden.

Alle lammetjes zijn er nu dan ook en we zijn dik tevreden. Zowel qua aantal geitlammetjes als ook de kwaliteit er van. Zeg totaal niet dat het kampioenen zijn en hoeft van mij ook niet. Dat kan toch altijd maar eentje op een keuring zijn (nou ja, twee dan, de reserve is ook een leuke titel), en heb bij iedere fokker al wel leuke lammetjes gezien. Nee, het gaat mij er meer om dat je je eigen foklijn en fokideeën gestalte kan geven en dat je weer dieren hebt die je graag wilt aanhouden en waar je met plezier naar kijkt en dat voor je gevoel de fokkerij er goed inzit.
Zo hebben we nu drie Wadapatja 10 v.d. Kikkert geitlammetjes, drie Felano van Carpe Diem en twee Beautiful v.h. Bouwerschap geitlammetjes en ze zijn zeker allemaal de moeite waard om eerst aan te houden en te kijken hoe het gaat uitgroeien.
Vooral vorige week met het mooie weer dan is het zo’n genot om ze allemaal buiten te zien en hoe dapper en speels ze dan altijd zijn.

Afgelopen zaterdag is er nog een gezellige groep Achterhoekers op visite geweest (bedankt Dirk dat jij een beetje mijn honeurs hebt waargenomen). Ik was er helaas zelf niet bij, maar heb begrepen dat het beeld wat we er zelf van hebben ook door de bezoekers steeds bevestigd wordt (en anders spelen ze het goed), dus krijg echt al weer zin in de keuringen, maar wel met het mooie weer!

Leave a Reply

  

  

  

Archief