Reclame voor de dwerggeitenhobby

Gisteren was Dirk Notebomer al op TV Noord en greep de kans om over de dwerggeiten hobby te praten. Helaas kan ik dat filmpje niet vinden en ook geen idee of ik dat op mijn internet site kan krijgen.

En vorige week donderdag werd Fokko Trip gebeld door Radio Noord of hij vandaag (maandag 23 februari) wel in de uitzending wilde komen en even 5 minuten over de hobby wilde vertellen. Dat wilde Fokko natuurlijk ook wel, maar aangezien de Mediacentrale van RTV Noord echt naast mijn werk in Groningen ligt (vroeger allemaal hetzelfde terrein) werd het maar doorgeschoven naar mijn persoontje. Ik moest er om half twee zijn en had verwacht een ruim interview en dan zal er wel ingeknipt worden en later uitgezonden. Nee hoor, ik moest er gewoon gaan zitten en de presentator (leuke man) maakte een gewoon praatje met me en zei, straks om 20 voor 2 live op de radio. Ik vroeg nog, wat ga je vragen? Zie ik dan wel zei hij. We gaan er van te voren niet over praten, dan is het straks niet leuk meer.

Wel heel lastig om in 5 minuten zo veel mogelijk je hobby/vereniging te promoten en eigenlijk wil je heel veel vertellen en geen idee welke kant het verhaal op gaat. Heb mijn best gedaan en achteraf denk je altijd weer, had ik dit of dat ook maar gezegd, want de 5 minuten gingen veel te snel voor bij. Maar ach, zo kan het wel en jullie zullen mijn stem wel vaker gehoord hebben, dus hierbij voor de liefhebbers het fragment (en ja, waar is de vereniging gevestigd? Bij alle leden dan maar zeker? 🙂 ).


Cincopa WordPress plugin


6 comments to Reclame voor de dwerggeitenhobby

Leave a Reply

  

  

  

Archief