Nog meer geitjes

Het gaat super met het aflammeren.

Dinsdagavond heeft Fella gelammerd van Beautiful v.h. Bouwerschap en één goed ruim geitje. Is weer net een ander modelletje dan de eerste vier lammetjes, maar wat nu beter of minder is, geen idee en ben tot dusver over alle vier lammetjes SUPER te spreken. Moest weer op zoek naar een leuke Latijnse naam en kwam weer heel veel leuke namen tegen, dus kan in de toekomst ook nog wel even door met deze namen. Zijn trouwens best veel namen die afgeleid zijn van de Latijnse namen. Mijn oog viel nu op Madonna, wat betekent ‘mijn dame’. We zullen zien wat voor dame het wordt.
Hierbij een foto van haar, valt niet mee om leuke foto’s te maken met je mobieltje en als ze al een dag oud zijn.

Madonna van Carpe Diem

Gisteravond heeft Linda 11 v.d. Kuzemer gelammerd. Hier waren we dit keer nog nieuwsgieriger naar dan normaal. Want stiekem hadden we (met mij nog paar fokkers) wel interesse in een bokje uit deze combinatie. Dus hopen op een bokje en dat de kleur ook een beetje aanspreekt. Eerste lammetje kwam en heel mooi bont en ik zei al tegen mijn moeder, jammer het is een GEITJE! Natuurlijk is dat voor de fokkerij van mijn moeder het mooist, een mooi geitje bij Linda 11. Dan moet de tweede maar een mooie bok worden…. nou, daar kwam ie dan… ik zag de grote bles al aankomen en vervolgens een groot wit vlak… Bij de geboorte was ie zelfs nog luxer en fijner dan het zusje, maar nee, het is wel een BOK. Normaal baal ik van drie, maar deze keer hoopte ik nog op een derde (heb gelukkig bijna nooit meer drielingen)… maar nee… met twee royale lammeren vond Linda 11 het wel genoeg. Hierbij paar foto’s van Linda 23 (het bruinbonte) geitje en Matador 50 de ‘witte’ bok (ja, mijn ouders zijn eerder met de nummering van de bokken begonnen, Matadors voor deze lijn en we hadden nog een andere lijn en dat waren de Figaro’s).

Mooi is dat je dan zo veel in het hok bent en de lammetjes van Felana en Felani al zoveel spelen en attent zijn. Ze worden per dag mooier volgens mij. Dus wordt echt tijd om dit jaar een vrijstaand huis te kopen en dan kunnen we alle lammetjes aanhouden. Geprobeerd om zo’n dartel en speels lammetje op de foto te zetten, maar op het moment dat de mobiel zich even scherp stelt en de foto wil nemen, staat het lammetje al weer aan de andere kant van het hok je aan te kijken :-). Hier fotootje van Alita (Wadapatja 10 x Felani), heeft ze niet een super fraai en brutaal koppie?

Alita van Carpe Diem

Leave a Reply

  

  

  

Archief