24 april 2019 at 22:52

Nieuwe sites

Deze keer een gemakkelijke, maar hele mooie update… er zijn namelijk weer leden met een site er bij!

Zo duurt het rondje geitensites aanklikken weer langer (ik zal mijn baas om een langere pauze vragen, want ik moet toegeven dat ik na de pauze toch vaak even paar sites aanklik).
In Noord-Nederland hebben we de familie Roelfsema met Henk, Anja en de kinderen Tetske, Jan en Marieke. Deze gezellige enthousiaste familie kom je al meer tegen in en buiten de ring en ook Marieke en Jan zijn super voorbrengers van de beste geiten van Stal ’t Hoornke.
Hun site: http://hoornke.123website.nl/

Dan hebben de Belgische Geert(en) ook een (ver)nieuw(d)e site. Ik vind Geert ook een echte Groningse naam, maar komt dus blijkbaar ook veel in België voor.
Geert Bosmans heeft een mooie site gemaakt: http://dwerggeiten.weebly.com/

En aan de naamgeving te zien heeft Geert Rems hierdoor ook de inspiratie gekregen om nu een site te maken die hij zelf kan beheren: http://dwerggeitenremskeshoeve.weebly.com/

Ook een nieuw en jong lid heeft een prachtige site gemaakt en ik waardeer (jonge) enthousiasme altijd enorm en wat hij ook leuk doet, is foto’s van keuringen maken en die ook gewoon op zijn site zetten. Deze site is van M. Vandervennet (en kijk maar eens bij Foto’s en Filmpjes, dan zie je dat hij er al heel veel gevoel bij heeft!): http://dwerggeitenhetschipdonk.weebly.com/

Ook heb ik de site van de Belgische Dwerggeiten Organisatie toegevoegd: http://www.dwerggeiten-bdo.be/

Natuurlijk staan alle sites (op alfabet van de achternaam) ook op mijn pagina ‘Links’.
Ik hoef niets meer te typen denk ik, want iedereen is al lang op die andere leuke sites aan het kijken 🙂

Een verslagje van ons weekendje weg, heb ik nu ook niet echt de tijd voor en bij ons is altijd ‘Wat gebeurd in het buitenland, blijft in het buitenland!’. Ik kan wel vertellen dat het weer super gezellig was en deze keer was het ook kort en voelde het ook te kort. Tevens verbroedert zo’n reisje ook altijd weer en vooral voor de broertjes Ad Buurstee en Henk Roelfsema was het een hele korte ontmoeting… gelukkig maar dat ze zoveel op elkaar lijken… 😉

Ik wens u veel lees- en kijkplezier bij alle sites.

2 comments to Nieuwe sites

 • Dag Hilko

  Wat ben ik blij dat jij mijn site vermeld en zo er reclame voor maakt. Jouw site zie ik trouwens als schoolvoorbeeld voor hoe ik mijn site graag zou willen hebben.

  Ik zal dan proberen om jouw site eens te vermelden op die van mij als wederverdienste op een originele en creatieve manier, al weet ik op dit moment nog niet hoe (dat wordt dus nog een tijdje blijven bekijken…)

  Vele Groeten

  Familie Vandervennet

  • Hilko

   Bedankt en ieder doet het op zijn eigen manier en dat maakt de hobby en de sites juist zo leuk. Wat jij nu al doet met de foto’s vind ik schitterend en wat mij betreft mag je nog veel meer maken en misschien zelfs wel filmpjes van de keuring?

   Gr. Hilko

Leave a Reply

  

  

  

Archief