19 november 2018 at 23:15

Nieuwe klompen

Mijn moeder heeft nieuwe klompen gekocht en wat voor…
Geen idee of ze hier ook de boodschappen mee gaat doen aan de overkant van de weg of dat ze voor ‘zondags’ zijn of voor de gezellige geitenactiviteiten van Noord-Nederland, maar een feit is wel dat mijn moeder mooie nieuwe klompen heeft en trots is op haar mooie bonte Linda (‘s).

klompmem

Klompen Mem

Hier is de ‘oude’ Linda op de foto en links op de foto dat zij als veteraan zelfs dagkampioen werd en rechts een foto van haar als oudere geit en vanaf de andere kant. Zo lijken het twee verschillende dieren, maar is het mooi Linda van de Kuzemer van twee kanten af. Linda haar vader is trouwens de zwartstippel Marciano van de Joymarhoeve en vandaar dat Linda haar oude dag bij Fokko Trip mocht slijten.

Voor de rest gaan we nu echt het winterseizoen in, ik hoop dat alle geiten nu drachtig zijn en de meesten groeien al hard en over 2 maand zijn de meeste lammeren er al weer. Nu lekker de geiten in het stro en in de warme stal en wij bij de houtkachel (met een biertje) en de lekkere walnoten van Reina en Jan, bedankt! Ze smaken weer lekker! 🙂

Leave a Reply

  

  

  

Archief