Lammetjes voor Esca en Isa

Sorry, de lammetjes zijn er al een dikke week, maar ik krijg al vragen of de geiten wel gelammerd zijn. Ja dus, maar steeds geen tijd om de site bij te werken en nu maar even snel. Esca heeft vorige week zaterdag al een bruine bok en mooi (donker)bruinstippel bokje gebracht. Ze krijgen de namen Okko en Otto (Otto voor de bruinstippel). Moeder Isa heeft vorige week dinsdag gelammerd en daar is het resultaat twee geitjes. Ook een bruine en een bruincontrastippel. Daar zijn de namen voor de bruincontrastippel Aissia en de bruine Izzi.

Verder afgelopen zaterdag een super gezellig geitentoertje gehad. Nogmaals alle personen hartelijk bedankt voor de super ontvangst overal! Blijft een leuke hobby en nu met dit zonnetje er weer bij, lacht het voorjaar en het seizoen ons weer toe. Kan me al verheugen op de geiten naar buiten.

Helaas nog geen nieuwe foto’s van mijn dieren, zal dat binnenkort weer proberen. Wel al een foto van mijn potentiële fokbok…

fokbokbillen

Nieuwe fokbok?

2 comments to Lammetjes voor Esca en Isa

 • Albert

  Dat bokje bedoelde ik ook een mooi best boklammetje, veel expressie en zeer attent met een mooie achterhand en benen.
  Zoals ik al zei en ook een mooi luxe bruin moederdiertje.

  Ps Jan en ik hebben nog de bruine Troubadoer 3 gekocht een Ursus 69 x Emani v/d Elzenburg een mooi luxe lang boklam met beste achterbenen.
  En ook nog een best bruinstippel bok gehuurd van Vaessen een Constatijn v/h Averheino x de zeer mooie Galaxy v/d Wolfhaag.

  Hoe kom je nu in een keer aan die foto????.

  Albert

  • Hilko

   Hoi Albert,

   Kijk, dat zijn echt goede berichten en ik hoorde al dat er nog meer bokken gekocht zijn. We zullen zorgen dat de kwaliteit in het Noorden er zeker niet minder op wordt…

   Oja, de foto heb ik gekregen van kleine Henkie 🙂

   Gr. Hilko

Leave a Reply

  

  

  

Archief