Junica twee geitjes

Gisteravond is het tij gekeerd. Junica heeft twee mooie donkerbruine geitjes gegeven. Hier ben ik ontzettend blij mee. Deze week moet Maram nog en daar zitten ook twee in en als daar ook nog een geitje bij zit, dan heb ik zelfs al weer genoeg geitjes.

4 comments to Junica twee geitjes

 • Marinus

  Hallo Hilko
  Dat is weer eens mooi bericht meteen 2 geitjes wat je vraag was of je me op de keuring ziet was dit jaar wel van plan om enkele keuringen te bezoeken waaronder Vries Groeten Marinus

  • Hilko

   Ja, zo gaat het hard met 2 geitjes en is voor de moeder en lammetjes echt super. Kunnen mooi de hele zomer bij elkaar blijven. Mooi triootje ook zo denk ik. Ik zie je graag met dieren op de keuring, hoe meer inzenders hoe leuker ik het vind en je hebt altijd weer leuke verrassingen.

   Gr. Hilko

 • Mertens Chris

  Oef Hilko, eindelijk gelukt. Blij voor jou dat er nu toch twee geitjes geboren zijn. Wij hebben deze morgen twee lammeringen gehad. Lies bracht een geitje van Danillo (heel blij meeĀ°) en Louise (zus v Lowietje) met gemak ook 2…….geitjes van Esmays gr II. De klus was telkens op een wip en flik geklaard. Groetjes en nog enkele geitjes erbij voor Carpe Diem. Chris (stal Rooiveld)

  • Hilko

   Dank je. En blij te horen dat er bij jullie ook weer geitjes geboren worden. Voor het thuis genieten zo belangrijk en straks zeker weer voor de keuringen. Allemaal bruin of ook weer mooie zwarte lammetjes?

   Gr. Hilko

Leave a Reply

  

  

  

Archief