24 april 2019 at 22:52

Gezellige keuring Nieuwe Pekela

Gisteren weer een super gezellige keuring van Noord-Nederland te Nieuwe Pekela gehad. Dit was voor ons een nieuwe locatie en er wordt vaak wat minderwaardig over Oost-Groningen gedaan. Maar meteen bij aankomst werden we al blij verrast. Wat een keurige manege, vriendelijk en gastvrij volk en zelfs toiletten die in een exclusief restaurant nog de goedkeuring zouden krijgen en dan zit je dus in een manege!?
Dit positieve bleek nogmaals tijdens de pauze waar het eten ook nog eens voortreffelijk was en ze een eigen snackpaleis hebben. Hier kunnen we wel vaker heen en het bleek voor iedereen in Noord-Nederland ook nog eens gemakkelijk te rijden. Goed geregeld Henk Roelfsema!!!

Dan de keuring. Helaas weinig publiek en ook veel inzenders die met dit warme weer ook wat gezinsleden thuislaten, dat is jammer, maar begrijpelijk in vakantietijd en met deze tropische temperaturen waarin we steeds een geitenkeuring hebben (ik ben weer toe aan een winterkeuring! 🙂 ).
Ondanks een relatief kleine groep hobbyisten, was er een super sfeer en is het echt één hechte groep.

Ik ga mijn dieren niet weer bespreken en wil zeker de complimenten aan nieuwkomend jurylid Michiel Groot maken. Rustig pratend vertelde hij de juiste dingen van de dieren en is dit weer een aanwinst voor het juryledenkorps (veel gehoord aan de kant van de ring!).

Leave a Reply

  

  

  

Archief